• 1
  • 2

Βιογραφικό Ιατρού

Κωνσταντίνος Πανταζόπουλος

Ο Κωνσταντίνος Πανταζόπουλος αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το 1989.

Το 2002 έλαβε στο Πανεπιστήμιο της Φρανκφούρτης το Certificate Laser Therapy in Dentistry από τον καθηγητή κ. Γεώργιο Ρωμανό.

Το ίδιο έτος παρακολούθησε μαθήματα Ενδοδοντίας, Εμφυτευματολογίας και Αισθητικής Οδοντιατρικής, σε συνάντηση της Αμερικανικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας στη Νέα Ορλεάνη .

Το 2005 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στα Laser στην κλινική του Πανεπιστήμιου της Βιέννης, απ’ όπου έλαβε το πτυχίο Master της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας ενδοστοματικών εφαρμογών Laser υπό του προέδρου της, καθηγητού κ. Andrea Moritz.

Το 2007 στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης τελείωσε επιτυχώς το διετές πρόγραμμα (C.D.E.P) Εμφυτευματολογίας και στοματικής αποκατάστασης.

Είναι μέλος της Παγκόσμιας και της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοστοματικών Εφαρμογών Laser.

Έχει παρακολουθήσει διάφορα επιστημονικά συνέδρια, σε μερικά από τα οποία συμμετείχε ως ομιλητής, παρουσιάζοντας δικές του επιστημονικές και κλινικές εργασίες.

Από το 1991 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα Μέγαρα.

Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με τον ιατρό και να κλείσετε ένα ραντεβού για κατ’ ιδίαν επίσκεψη στο χώρο του.

Η στοματική υγιεινή είναι πρωτίστης σημασίας για τον καθένα μας και δεν πρέπει να αγνοούμε θέματα που έχουν να κάνουν με τα δόντια μας. Πολλά προβλήματα μπορεί να ξεκινήσουν από την αμέλεια οδοντιατρικού ελέγχου και θεραπείας.