• 1
  • 2

Το Ιατρείο μας

Eξειδικευμένο στην τοποθέτηση εμφυτευμάτων με την τεχνική ελάχιστης επέμβασης

Ιατρείο Κωνσταντίνου Πανταζόπουλου
 

Το οδοντιατρείο μας ειναι εξειδικευμένο στην τοποθέτηση εμφυτευμάτων με την τεχνική ελάχιστης επέμβασης (minimal invasive) καθώς και στις ενδοστοματικές εφαρμογές των ακτινών Laser που επιβοηθούν την παραπάνω τεχνική, την κλασική θεραπευτική σε οτιδήποτε αφορά το στόμα σας καθώς και την αισθητική οδοντιατρική. Με πάνω από είκοσι χρόνια πείρα και διαθέτοντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, σας εξασφαλίζουμε, κατά το δυνατόν, τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα χωρίς πόνο.

Περισσότερα...

CBCT 3D

Τρισδιάστατη Ογκομετρική Τομογραφία

Ψηφιακή Τρισδιάστατη Ογκομετρική Τομογραφία CBCT 3D
 

Η ογκομετρκή ψηφιακή τομογραφία χρησιμοποιείται για την τρισδιάστατη απεικόνιση ολόκληρης της στοματογναθοπροσωπικής περιοχής (όλων των δοντιών και των γύρω ιστών) και έτσι ο κλινικός ιατρός αποκτά μια γενική εκτίμηση για την ανατομία και και την παθολογία της απεικονιζόμενης περιοχής. Η ψηφιακή απεικόνιση ελαχιστοποιεί τη δόση της ακτινοβολίας και βελτιστοποιεί την άμεση διάγνωση.

Περισσότερα...

Συνεργάτες

Οι Συνεργάτες του Ιατρείου μας

Οι Συνεργάτες του Ιατρείου μας
 

Ο Πέτρος Ξανθάκης εισήχθηκε και σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου  Αθηνών, από την οποία αποφοίτησε το 1989. Παρακολούθησε μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα με περιεχόμενο «Ακτινοπροστασία – Ακτινοτεχνική – Ακτινοδιαγνωστική» στην κλινική Διαγνωστικής και Ακτινολογίας στόματος της Οδοντιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Περισσότερα...